Workshop zelfuitvaart

Het organiseren van een uitvaart is niet ingewikkeld. Je kunt zelf besluiten wat je wilt doen rondom een overlijden en uitvaart en wie jou daarbij kunnen helpen. Door betrokken te zijn bij het voorbereiden en uitvoeren van een uitvaart, kom je in actie. En dit handelen krijgt betekenis.

Vaak maakt een overlijden emotioneel veel indruk. In korte tijd moeten veel beslissingen worden genomen. Als er veel op je af komt is het fijn om voorbereid te zijn.

Tijdens de Workshop Zelfuitvaart kom je veel te weten over wat je zelf kunt organiseren, wat kan en wat mag. Alle vragen die je hebt over uitvaarten worden beantwoord. Het doel van deze workshop is je het gevoel te geven dat je, als je te maken krijgt met een overlijden, bewust kunt kiezen welke dingen je zelf wilt doen en daarop voorbereid bent.

Na afloop van de workshop ontvang je een handige checklist met veel informatie over het overlijden, het zelf organiseren van uitvaarten en de keuzes waar je voor komt te staan.

Deelname aan de workshop kost €10. De volgende Workshop Zelfuitvaart vindt plaats in de werkplaats van Radboud Spruit op: Donderdag 16 september van 19.00 uur 21.00 uur. 

Gruttersdijk 12
3514 BG Utrecht

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@zelfuitvaart.nl

Voor informatie of aanmelding kan je ook bellen met Radboud Spruit 06-24503640 of Bart van Riet: 06-40231870