Wie zijn wij

Radboud Spruit
Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de uitvaartwereld als kistenmaker. In die jaren heb ik honderden overledenen vervoerd, door huizen en van trappen afgedragen en in mijn kist gelegd. In die jaren ben ik regelmatig benaderd door nabestaanden die de uitvaart zelf wilden organiseren. Na het contact over de kist vroegen zij of ik hen hierbij kon helpen. Zo nu en dan deed ik dat en omdat de vraag vaker op mij af kwam heb ik besloten om nabestaanden deze zelfuitvaart aan te bieden.

Bart van Riet
Ruim 20 jaar werk ik met mensen. Mijn drijfveer daarbij is mensen op zo’n manier te ondersteunen dat zij in staat zijn zoveel mogelijk zelf de regie in hun leven te houden. Dat deed ik als coach en begeleider in verslavingszorg, GGZ en met daklozen. Dat doe ik als docent en mentor op een MBO opleiding maatschappelijke zorg. Ook bij uitvaarten vind ik het belangrijk dat mensen in staat zijn zo veel mogelijk zelf de regie voeren.

Wij kennen elkaar als collega’s van 25 jaar geleden. Wij waren pioniers van stichting de Tussenvoorziening, een instelling voor daklozen in Utrecht.

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.